Stufat din carne de pasare
Stufat din carne de pasare, cu ceapa verde si usturoi, in sos de rosii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Snitel ca la Beius
Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion.
Ingrediente
- 900 g de carne de vitel;
- 80 g de faina;
- 25 g de zahar;
- 60 g de ceapa;
- 100 g de untura;
- 120 g de bulion de rosii;
- 60 g de telina;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Snitel ca la Beius
- carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie in parti egale, care se bat cu ciocanul, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in untura bine incinsa, pe ambele parti;
- cand sunt gata, se scot, iar in grasimea ramasa se calesc ceapa si telina tocate marunt, apoi se rumeneste faina, care se stinge cu bulionul desfacut in putina apa;
- se adauga zaharul si restul de sare, se lasa la clocot mic 10 minute, dupa care sosul se strecoara peste snitele;
- se da totul la cuptor 15 minute.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez fiert sau piure de linte.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.