Ceafa de manzat cu sos de rosii
Ceafa de manzat, condimentata cu maghiran si cimbru, in sos de rosii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de legume suceveana
Supa de legume, dreasa cu oua si smantana si presarata cu patrunjel tocat.
Ingrediente
- 200 g de dovlecei;
- 100 g de pastarnac;
- 100 g de ardei gras;
- 200 g de mazare;
- 100 g de conopida;
- 100 g de morcovi;
- 100 g de telina;
- 100 g de varza;
- 150 g de ceapa;
- 200 g de rosii;
- 2 oua;
- 150 g de faina;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Supa de legume suceveana
- legumele se curata, se spala si se pun la fiert in 2 l de apa rece cu sare;
- dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate in patru;
- cand legumele sunt fierte, se strecoara supa, se potriveste de sare si piper si se drege cu galbenusurile batute cu smantana;
- se serveste cu patrunjel tocat marunt deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.