Macrou marinat
Macrou prajit in sos de bulion si vin, cu piper si foi de dafin. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ceafa de manzat cu sos de rosii
Ceafa de manzat, condimentata cu maghiran si cimbru, in sos de rosii.
Ingrediente
- 400 g de ceafa de manzat;
- 2 cepe;
- 4-5 rosii;
- maghiran si cimbru;
- sare.
Mod de Preparare Ceafa de manzat cu sos de rosii
- carnea se taie felii, care se bat bine, se sareaza si se presara cu maghiran si cimbru, apoi se lasa la frigider acoperite timp de o jumatate de ora;
- bucatile de carne se pun dupa aceea la fiert intr-o cratita cu apa timp de o ora si jumatate;
- se adauga apoi ceapa taiata marunt si se lasa sa scada 10-15 minute;
- se pun peste carne si rosiile decojite; daca e necesar ca sosul sa fie mai gros, se adauga o lingurita de faina desfacuta in apa, lasand mancarea sa mai dea intr-un clocot.
Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi, dovlecei sau morcovi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.