Pasare cu masline
Carnea de pasare cu masline, gatita in sos de legume si bulion, are nu doar un aspect deosebit, dar si un gust pe masura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa cu porumb si cascaval
Supa cu porumb, cartofi si cascaval, servita cu patrunjel si ceapa verde.
Ingrediente
- 400 g de porumb congelat;
- 200 g de cascaval;
- 2 cepe;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 catel de usturoi;
- 2 cartofi;
- 2 legaturi de patrunjel;
- 100 g de unt;
- 100 g de smantana;
- 2 lingurite de chimen;
- 1 l de supa de legume;
- sare si piper.
Mod de Preparare Supa cu porumb si cascaval
- ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste, iar cartofii se taie in sferturi;
- se topeste untul intr-o oala de 2,5 l si se pun la calit ceapa uscata, bulbii cepelor verzi si usturoiul;
- cand devin lucioase, se presara chimenul si se stinge cu supa de legume fierbinte;
- se adauga in oala porumbul congelat si cartofii; dupa 15 minute, se paseaza cartofii si jumatate din cantitatea de porumb fiert;
- cascavalul se rade si se amesteca, in proportie de 3/4, cu piureul de porumb si cartofi si cu smantana, mixtura obtinuta adaugandu-se in supa pentru cateva clocote, timp in care se amesteca;
- la sfarsit, se sareaza si se condimenteaza dupa gust;
- patrunjelul, cozile de ceapa verde si restul de cascaval ras se aduc la masa odata cu supa, lasand la alegerea fiecaruia cantitatea pe care sa o presare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.