Budinca de cascaval
Budinca din cascaval, lapte si oua, pregatita la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pasare cu masline
Carnea de pasare cu masline, gatita in sos de legume si bulion, are nu doar un aspect deosebit, dar si un gust pe masura.
Ingrediente
- 750 g de carne de pasare;
- 100 ml de ulei;
- 100 g de ceapa;
- 100 g de morcovi;
- 50 g de albitura (radacina de patrunjel, pastranac, telina);
- 50 g de faina;
- 75 g de bulion;
- 50 ml de vin;
- 125 g de masline;
- 1 foaie de dafin;
- 10 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Pasare cu masline
- carnea se taie si se prajeste in jumatate din cantitatea de ulei, apoi bucatile se scot intr-un vas;
- ceapa si zarzavaturile se taie marunt si, impreuna cu faina, se prajesc in uleiul ramas, la care se adauga si restul de ulei; cand sunt gata prajite, se sting cu bulion si apa;
- se adauga foaia de dafin si piperul;
- dupa ce au fiert 30 de minute, se strecoara sosul peste carne si se mai fierb inca 20 de minute;
- maslinele se pun la desarat, se spala cu apa rece si se pun peste carne;
- se adauga apoi si vinul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.