7,297 oferte
3,178 obiective

Supa banateana cu maruntaie

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-16
6.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa banateana cu maruntaie

Servita cu smantana si marar, supa banateana de maruntaie te imbie sa tot servesti.

Ingrediente

  • 1,3 kg de maruntaie de pasare;
  • 250 g de morcovi;
  • 250 g de albitura (radacina de patrunjel, pastarnac);
  • 150 g de telina;
  • 100 g de ceapa;
  • 500 g de smantana;
  • 100 g de marar;
  • 100 g de orez;
  • 100 g de untura;
  • 60 g de sare.

Mod de Preparare Supa banateana cu maruntaie

  • maruntaiele se curata si se spala;
  • albitura, morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se taie in careuri mici;
  • maruntaiele si zarzavatul se prajesc intr-un vas cu untura, dupa care se sting cu apa si se lasa la fiert;
  • cand maruntaiele sunt pe jumatate fierte, se adauga orezul si sarea, lasand sa fiarba pana este gata;
  • la servire se adauga smantana si mararul.

+ adauga comentariu pentru Supa banateana cu maruntaie COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania