Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru
Sunca proaspata, fiarta in otet, cu dafin, busuic, cimbru si piper, apoi pudrata cu boia.
Ingrediente
- 1 bucata de sunca proaspata, neafumata;
- 1 pahar de otet;
- 1 foaie de dafin;
- 1 crenguta de busuioc;
- 1 crenguta de cimbru;
- boia dulce;
- cimbru maruntit;
- boabe de piper.
Mod de Preparare Sunca fiarta in otet, cu boia si cimbru
- sunca se pune la fiert cu 2 cani de apa, otetul, piperul, foaia de dafin, busuiocul si crenguta de cimbru;
- dupa ce a fiert bine, se scoate sunca pe un tocator de lemn, se lasa putin sa se raceasca, apoi se pudreaza cu cimbru maruntit partea de jos si cu boia partea de sus;
- se taie felii numai dupa ce s-a racit.
Mod de servire
Se serveste cu mustar sau cu hrean.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.