7,297 oferte
3,178 obiective

Sufleu de rosii

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-06-20
7.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sufleu de rosii

Sufleu de rosii cu macaroane si cascaval.

Ingrediente

  • 700 g de rosii;
  • 100 g de macaroane;
  • 60 g de cascaval;
  • 3 oua;
  • 2 linguri de faina;
  • unt;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sufleu de rosii

  • macaroanele se fierb in apa cu sare 8-10 minute, apoi se scurg, se trec printr-un jet de apa rece si se lasa intr-o strecuratoare;
  • rosiile se oparesc, se decojesc si se paseaza;
  • separat, se pun la fiert 150 ml de apa, in care, la clocotire, se adauga faina si un praf de sare, lasand pe foc pana se ingroasa; se da apoi deoparte, iar dupa ce compozitia s-a racit putin se mixeaza cu piureul de rosii, cascavalul taiat cubulete si galbenusurile;
  • albusurile se bat spuma si se incorporeaza si ele la final, potrivind de sare si piper;
  • intr-o forma unsa cu unt se aseaza, succesiv, cate un strat de macaroane si unul de compozitie de rosii cu cascaval, pana se termina ingredientele, apoi se da la cuptor pentru 20-25 de minute.

+ adauga comentariu pentru Sufleu de rosii COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania