Franjuri din pui cu fasole verde
Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Minitorturi cu iaurt
Minitorturi cu crema de iaurt si fructe.
Ingrediente
- 100 g de faina;
- 300 g de iaurt;
- 75 g de zahar;
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- 125 ml de lapte;
- 125 ml de suc de mere;
- 1/2 pachet de gelatina de exterior;
- 1 pachet de gelatina alba maruntita;
- 300 g de fructe din compot;
- 2 linguri de suc de lamaie;
- 1 lingura de lichior;
- 60 g de unt;
- 1 varf de cutit de praf de copt.
Mod de Preparare Minitorturi cu iaurt
- din faina, praf de copt, 25 gr de zahar, un plic de zahar vanilat, lichior si unt, se face un aluat, care se da la frigider pentru 30 de minute, intr-o folie;
- dupa aceea, cu ajutorul unei cani, se imparte in 8 miniblaturi, care se pun intr-o tava, pe hartie de copt, si se dau la cuptor pentru 10-15 minute, apoi se scot si se lasa la racit;
- iaurtul se mixeaza cu 50 g de zahar, un plic de zahar vanilat, sucul de lamaie si laptele;
- gelatina se prepara dupa instructiunile de pe pachet, se amesteca impreuna cu 1-2 linguri de iaurt si se adauga peste prima compozitie de iaurt;
- amestecul final se pune in 8 cesti reci si se da la frigider pentru 3-4 ore;
- dupa aceea, se scot cestile din frigider, se trec putin prin apa calda si se rastoarna continutul peste blaturi;
- gelatina exterioara se prepara cu suc de mere si se toarna peste minitorturi, care se decoreaza apoi cu fructe din compot.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.