Ficat de vitel cu oua si cartofi
Ficat de vitel cu oua si cartofi, presarat cu cascaval ras si verdeata, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sufleu de capsune ca la Arad
Sufleu de capsune cu crema de smantana si biscuiti.
Ingrediente
- 1 kg de capsune;
- 1/2 l de smantana;
- 6 biscuiti;
- 10 oua;
- 10 linguri de zahar pudra;
- 1 lamaie;
- unt.
Mod de Preparare Sufleu de capsune ca la Arad
- capsunele se spala si se lasa deoparte;
- galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga smantana, coaja rasa de lamaie si biscuitii dati prin razatoarea mica, amestecand cu grija;
- albusurile se bat spuma cu un praf de sare;
- se aseaza capsunele intr-un vas uns cu unt, deasupra se toarna compozitia de smantana, apoi albusurile spuma si se da totul la cuptor pentru 30 de minute, la foc mic.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.