Buciume prajite in unt
Pui pe o masa 160 dramuri faina, 50 dramuri unt proaspat taiat felii in faina, 80 dramuri migdale curatite si pisate cu faina, 5 dramuri scortisoara, de la o alamaie coaja; intai freci faina cu unt cu ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ficat de vitel cu oua si cartofi
Ficat de vitel cu oua si cartofi, presarat cu cascaval ras si verdeata, la cuptor.
Ingrediente
- 1/2 kg de ficat de vitel;
- 6 cartofi potriviti;
- 5 oua;
- 100 g de cascaval sau telemea;
- verdeata;
- ulei;
- sare.
Mod de Preparare Ficat de vitel cu oua si cartofi
- dupa ce se curata si se spala, cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare;
- ficatul se curata, se taie felii si se prajeste, iar ouale se bat ca pentru omleta;
- intr-un vas uns cu ulei, se aseaza, in straturi: cartofi, ficat, cartofi, peste care se toarna ouale si se razuieste cascavalul;
- se da la cuptor, la foc potrivit, iar cand e aproape gata, se presara verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.