Vitel cu crema de cimbru
Friptura de vitel la cuptor, cu crema de cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sos oltenesc de iaurt
Sosul oltenesc are un gust delicios si o savoare specifica data de praz, fiind un excelent insotitor pentru o mancare cu rasol, legume fierte sau chiar peste.
Ingrediente
- 300 ml iaurt;
- 1 tulpina praz;
- 3 fire ceapa verde;
- 1 rosie coapta;
- 1 lingura mustar;
- 10 g sare;
- marar, leustean, patrunjel.
Mod de Preparare Sos oltenesc de iaurt
- se rade prazul;
- se cojeste rosia;
- se freaca toate pana se leaga;
- se adauga verdeata, tocata marunt.
Mod de servire
Se serveste cu un vin alb sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.