Parjoale moldovenesti
Adevaratele parjoale moldovenesti au un gust autentic daca se aleg cantitati egale de carne, neaparat vitel si porc, trecuta prin masina de tocat de doua ori. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sos de harpacica pentru rasol
Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, putina sare si
putina harpacica taiata si faci sos, si-l pui pe rasol, deasupra.
* harpacica - ceapa pitica, deasa, de la care se utilizeaza doar frunzele subtiri.
Ingrediente
Mod de Preparare Sos de harpacica pentru rasol
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.