Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi
Rasol de peste cu doua tipuri de piure: de cartofi si de morcovi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Snitel de pui cu ciuperci
Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit.
Ingrediente
- 1 piept de pui mare;
- 500 g ciuperci;
- 100 g de faina alba;
- 100 ml ulei;
- 300 g smantana;
- 1 pahar cu vin.
Mod de Preparare Snitel de pui cu ciuperci
- ciupercile se taie in bucati potrivite;
- pieptul de pui se taie in doua, se trece prin faina, apoi se trage in tava;
- se adauga ciupercile in tigaia incinsa, si se stinge totul cu vin;
- la sfarsit, se adauga smantana peste carne si ciuperci.
Mod de servire
Se serveste cu un piure sau o salata de cartofi dulci.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.