Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi
Reteta adaugata de catre
meyira in data de
2013-10-22
2 voturi
din Descriere Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi
Rasol de peste cu doua tipuri de piure: de cartofi si de morcovi.
Ingrediente
- 1 salau de aprox. 600 g;
- 5 cartofi;
- 4 morcovi;
- 200 ml de lapte;
- 1 lingura de smantana;
- 4 linguri de unt;
- 1/2 lingurita de zahar;
- 1 legatura de verdeata;
- otet;
- sare.
Mod de Preparare Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi
- pestele se curata si se fierbe timp de 15 minute in apa cu sare si putin otet;
- cartofii si morcovii se fierb separat, in apa cu sare si putin unt;
- dupa ce au fiert, cartofii se amesteca si se paseaza cu unt si lapte;
- morcovii se paseaza, se adauga zaharul si se freaca cu smantana pana se omogenizeaza piureul;
- se scoate pestele pe un platou, se aranjeaza in jurul lui cele doua tipuri de piure si se presara verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.