Gustare doljeneasca
Cu carne de porc si rosii, gustarea doljeneasca poate deveni un pranz in toata regula, insotita de o mamaliguta ca la mama acasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmale de Maramures
Sarmale in foi de varza murata, cu ciolan de porc afumat.
Ingrediente
- 1/2 kg de carne tocata, amestec de vita si porc;
- 1 cana de orez;
- 2 ardei grasi;
- 1-2 rosii mari;
- 1 ceapa mare;
- 200 ml de ulei;
- 1/2 l de bulion;
- cimbru si marar;
- varza murata;
- 250-300 g de ciolan de porc afumat.
Mod de Preparare Sarmale de Maramures
- ardeii, rosiile si ceapa se trec prin masina de tocat, apoi se amesteca cu carnea, orezul, ulei si bulion, sare si piper dupa gust;
- amestecul se impacheteaza in foi de varza;
- intr-un vas, se aseaza un strat de varza tocata, bucatele de ciolan afumat, un fir de cimbru si un fir de marar, iar deasupra - sarmalele; se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se dau la cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.