Antricot podgorean
Antricot de vita prajit, cu sos de legume si vin. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gustare doljeneasca
Cu carne de porc si rosii, gustarea doljeneasca poate deveni un pranz in toata regula, insotita de o mamaliguta ca la mama acasa.
Ingrediente
- 1,5 kg carne de porc fara os;
- 200 g de bulion pasta;
- 500 g de rosii;
- 100 g de usturoi;
- 200 ml de ulei;
- 200 ml supa de oase;
- 3 g de cimbru;
- 50 g de sare;
- 3 g de piper;
- verdeata.
Mod de Preparare Gustare doljeneasca
- carnea se taie marunt si se prajeste in ulei incins;
- se adauga apoi pasta de bulion si se stinge cu supa de oase;
- se lasa sa fiarba cca. 20 de minute si se pune usturoiul tocat marunt, cimbrul, piperul si sarea;
- rosiile se farama si se adauga la sos;
- se mai lasa 10 minute la fiert, apoi se presara verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.