7,297 oferte
3,178 obiective

Sardele prajite cu cartofi

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sardele prajite cu cartofi

Cartofi fierti stropiti cu unt si sardele prajite, cu verdeata si zeama de lamaie.

Ingrediente

  • 1 kg de sardele;
  • 75 g de faina;
  • 2 kg de cartofi;
  • 50 g de unt;
  • 200 ml de ulei;
  • 2 lamai;
  • o legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sardele prajite cu cartofi

  • sardelele se spala si se curata, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin zeama de lamaie si prin faina;
  • se prajesc in ulei incins, la foc potrivit, ca pestele sa fie patruns bine;
  • cartofii se curata de coaja, se taie in patru si se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare;
  • dupa ce s-au fiert, se scurg si se aseaza pe un platou, alaturi de sardele;
  • untul se incalzeste si se toarna peste cartofi;
  • deasupra se presara verdeata tocata marunt si se stoarce o lamaie.

+ adauga comentariu pentru Sardele prajite cu cartofi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania