Tocanita de ciuperci
Tocanita de ciuperci, traditionala mancare romaneasca, e de consumat fie simpla, fie ca si garnitura fiind de-a dreptul delicioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ardei copti umpluti cu cascaval
Ardei copti, umpluti cu cascaval si prajiti pane.
Ingrediente
- 1 kg de ardei grasi sau capia;
- 250 g de cascaval;
- 1 ou;
- 2-3 linguri de faina;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ardei copti umpluti cu cascaval
- ardeii se coc intregi si cand sunt gata se presara cu sare si se lasa acoperiti, timp de 20 de minute;
- se curata apoi de coaja, cotoare si seminte, si se pun intr-un prosop curat de hartie, care sa absoarba zeama pe care o lasa;
- oul se bate cu sare si piper;
- se umple apoi fiecare ardei cu cate o felie de cascaval, se trece prin faina, apoi prin ou batut, si se prajeste in ulei incins.
Mod de servire
Se servesc calzi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.