Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata de oua cu cascaval
Salata de oua cu maioneza si cascaval, presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 7 oua;
- 300 g de cascaval;
- 2 linguri de ulei;
- 1 lingura de mustar;
- 2-3 linguri de smantana;
- 1 legatura de verdeata;
- sare si piper alb.
Mod de Preparare Salata de oua cu cascaval
- 6 oua se fierb; din unul se scoate galbenusul, iar restul se taie marunt;
- din galbenusul fiert, unul nefiert, ulei, mustar si la urma smantana, se prepara o maioneza, care se sareaza si se pipereaza dupa gust;
- cascavalul se da pe razatoarea mica;
- intr-un bol se pune 1/3 din maioneza, jumatate din cantitatea de cascaval peste si un strat de oua maruntite, apoi tot asa, pana se termina ingredientele;
- deasupra se presara verdeata tocata marunt si sa da 10-15 minute la frigider.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.