Papara de peste
Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat.
Ingrediente
- 500 g alte bucati de pasare – gaturi, capete, spate, tartite, creste etc.;
- 300 g maruntaie – inimi, pipote de pasare;
- 400 g zarzavat (morcovi, pastarnac, telina);
- 2 oua;
- 2 linguri orez;
- 2 cepe;
- 200 ml smantana;
- 20 boabe piper;
- leustean;
- 1 litru zeama de varza limpede.
Mod de Preparare Ciorba de potroace
- se indeparteaza ciocurile, se taie carnea bucatele mici;
- se toaca cat mai marunt zarzavatul si ceapa;
- se pune carnea la fiert in 4 litri de apa cu o lingurita rasa de sare;
- se curata in permanenta de spuma;
- se adauga zarzavatul si ceapa;
- dupa circa 1 ora de fiert incet se pune orezul bine spalat;
- dupa ce a fiert si orezul pentru 20 de minute, se pune zeama de varza murata;
- se mai da in clocot 3 - 4 minute;
- se bat ouale cu smantana si ceva zeama din ciorba;
- se stinge focul, se drege cu ouale batute si se presara leustean tocat.
Mod de servire
Se serveste cu ardei iute si smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.