Ciorba de potroace
Ciorba de potroace este una dintre cele mai bune ciorbe traditionala Munteniei, maruntaiele de pasare, preferabil pasare de curte, in combinatie cu zeama de varza acra dau ciorbei o savoare de neuitat ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Ruinele cetatii de la Talmaciu - Castrum LanchronSibiu
- Biserica Domneasca din BusteniPrahova
- Pestera Liliecilor din Cheile CarasuluiCaras-Severin
- Casa memoriala Marin Preda din Silistea GumestiTeleorman
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata ca la Timisoara
O salata de cruditati cu telemea si ou fiert, sanatoasa si hranitoare.
Ingrediente
- 4 capatani de salata verde;
- 500 g de castraveti verzi;
- 2 ardei verzi;
- 500 g de rosii;
- 200 g de ceapa;
- 100 g de marar;
- 5 oua;
- 500 g de telemea de oi;
- 50 ml de otet;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Salata ca la Timisoara
- salata, castravetii, ardeii, rosiile si ceapa se taie in felii subtiri, iar telemeaua in cuburi mici;
- ouale se fierb tari si se taie in felii;
- toate acestea se amesteca cu restul ingredientelor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.