Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata bacanilor
Salata de cartofi, sfecla rosie, mazare si morcovi, cu sos de pufuleti si mustar.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi;
- 1/2 kg de morcovi;
- 3 bucati mijlocii de sfecla rosie;
- 1 borcan mare de mazare;
- 2 pungi de pufuleti;
- 200 ml de ulei;
- 1 lamaie;
- 1 lingura de mustar;
- cateva masline negre;
- sare.
Mod de Preparare Salata bacanilor
- cartofii, sfecla si morcovii se fierb in coaja, apoi se lasa la racit, se curata de coaja, se dau prin razatoarea mare si se pun in cate un castron fiecare;
- pufuletii se inmoaie in apa calduta, pana rezulta o pasta omogena, apoi se adauga mustar si sare; se freaca compozitia, turnandu-se uleiul treptat, dupa care se adauga zeama de lamaie;
- se ia un platou si se pune un strat de cartofi, unul de sos, un strat de sfecla rosie, unul de sos, un strat de mazare, din nou unul de sos, morcovi rasi si iarasi sos (se poate repeta, pana se termina ingredientele);
- se decoreaza cu masline.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.