Ciorba de peste
Ciorba de peste proaspat cu legume, acrita cu otet si presarata cu leustean. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Polonice oltenesti
Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa.
Ingrediente
- 1 ceapa rosie mare;
- 2 oua;
- 250 g de cascaval;
- 350 g de carnati;
- 1/2 ardei gras rosu;
- 1 legatura de patrunjel verde.
Mod de Preparare Polonice oltenesti
- ouale se fierb si se dau prin razatoarea mica;
- cascavalul se da si el prin razatoare, apoi se amesteca cu ouale si se framanta ca o pasta;
- carnatii se prajesc, apoi se taie pe mijloc si se scoate carnea din ei;
- din pasta de ou si cascaval se fac niste bilute rotunde, in mijlocul carora se pune putina carne;
- bilutele se tavalesc apoi printr-o tocatura de verdeata si ardei rosu si se pun la rece;
- se servesc in polonice de ceapa rosie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.