Supa de vita cu fasole verde
Supa de piept de vita cu fasole verde, morcov si patrunjel, imbogatita cu smantana si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulouri de pui cu creier si cabanos
Rulouri din piept de pui, cu pasta de creier si cabanos.
Ingrediente
- 1 kg de piept de pui;
- 300 g de cabanos;
- 300 g de creier de vita;
- 3 oua;
- 1 ceapa;
- 2 linguri de pesmet;
- 2 linguri de faina;
- cateva felii de paine;
- cateva fire de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rulouri de pui cu creier si cabanos
- carnea de pui se dezoseaza si se taie felii, care se bat ca pentru snitele;
- ceapa tocata si creierul taiat bucatele se calesc impreuna in ulei incins;
- dupa ce s-au rumenit putin, se trec prin masina de tocat si se amesteca cu un ou, painea inmuiata si presata bine, sare, piper si patrunjelul taiat fin;
- se intinde pe fiecare felie de carne 1 lingura din compozitia de creier, se aseaza o bucata de cabanos, se ruleaza si se trece ruloul prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajeste in baie de ulei foarte bine incins.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.