Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulouri cu crema de vanilie
Moi si aromate, rulourile cu crema de vanilie sunt pe placul tuturor.
Ingrediente
- 7 oua;
- 15 linguri de zahar;
- 7 linguri de ulei;
- 1 l de lapte;
- faina cat cuprinde;
- 300 g de unt;
- 1 plic de amoniac;
- 1 fiola de esenta de vanilie;
- 2 linguri de zahar pudra.
Mod de Preparare Rulouri cu crema de vanilie
- amoniacul se stinge in 10 linguri de lapte cald;
- se mixeaza apoi cu 4 oua, 7 linguri de zahar si 7 de ulei;
- se presara faina si se framanta pana se obtine un aluat potrivit de tare;
- pe o planseta presarata cu faina, se intinde o foaie groasa de 4-5 mm, din care se taie apoi fasii late de 1,5 cm; acestea se ruleaza pe formele pentru rulouri si se coc la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit, timp de 20 de minute;
- separat, se prepara crema: se freaca la bain-marie, amestecand continuu, 3 oua cu 8 linguri de zahar, 5 linguri de faina si 800 ml de lapte; cand crema este calduta, se incorporeaza untul si esenta de vanilie;
- se umplu apoi rulourile cu crema, folosind spritul pentru ornat, si se pudreaza cu zahar vanilat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.