Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pasta din branza de vaci
Pasta din branza de vaci cu ceapa, maioneza si boia.
Ingrediente
- 300 g de branza de vaci;
- 1 ceapa de marime mijlocie;
- 1 ou;
- ulei;
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pasta din branza de vaci
- din ou se prepara o maioneza obisnuita;
- branza de vaci se framanta bine si se amesteca cu maioneza, adaugandu-se boiaua, sarea si piperul dupa gust;
- dupa ce se omogenizeaza, se incorporeaza ceapa rasa si se amesteca totul bine.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.