Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rosii umplute cu ficatei
Rosii umplute cu pasta de ficat cu ceapa, la cuptor.
Ingrediente
- 10 rosii;
- 200 g de ficatei;
- 2 oua;
- 1 ceapa;
- 2-3 linguri de faina;
- 1 felie de paine;
- 1 lingurita de zahar;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rosii umplute cu ficatei
- ficatul se prajeste, apoi se trece prin masina de tocat, impreuna cu felia de paine;
- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in acelasi ulei, apoi se pune in pasta de ficat;
- se adauga si ouale, faina, sare si piper dupa gust, dupa care se lasa compozitia deoparte;
- rosiile se spala, se scobesc, apoi se presara sare si se lasa se scurga;
- miezul ramas se fierbe pe foc mic, cu putin ulei si o lingurita de zahar;
- rosiile se umplu cu amestecul de ficat, se aseaza intr-o tava, se toarna peste ele sosul de rosii si se dau la cuptor pentru 30 de minute;
- dupa ce se scot, se presara cu patrunjel taiat fin.
Mod de servire
Se servesc calde
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.