Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rata cu legume si vin
Pulpe de rata cu cartofi, morcovi si ceapa, prajite si inmiresmate cu vin alb si foi de dafin.
Ingrediente
- 2 pulpe de rata;
- 4 cartofi;
- 6 morcovi;
- 2 cepe rosii;
- 1/2 l de vin alb;
- 2 foi de dafin;
- 2 linguri de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rata cu legume si vin
- cartofii si morcovii se curata, se taie rondele si se prajesc in ulei incins;
- se adauga ceapa maruntita si se lasa pe foc pana se inmoaie;
- legumele se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se prajeste carnea;
- dupa ce s-a rumenit, se adauga legumele prajite, se toarna vinul, se pun foile de dafin, se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba inabusit, pe foc mic, inca 40 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.