Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri
Rulada din ceafa de porc cu umplutura de castraveti acri, ou si cascaval, condimentata cu boia dulce, nucsoara si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui la ceaun cu mujdei de usturoi
Pui gatit la ceaun, servit cu mujdei si mamaliguta.
Ingrediente
- 1 pui;
- 500 g de usturoi;
- 100 g de untura;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Pui la ceaun cu mujdei de usturoi
- puiul se curata, se spala, se sareaza si se introduce intr-un ceaun;
- se adauga apa pana cuprinde a treia parte din pui si se fierbe innabusit cca. 10 minute;
- cand apa a inceput sa scada si puiul este fragezit, se adauga untura si se tine pana ce se rumeneste;
- din usturoi se prepara un mujdei, care se pune peste carne.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.