Pui inabusit cu saramura de rosii
Pui inabusit in saramura de rosii cu piper, ardei iute si usturoi pisat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2012-05-02
1 vot
din Descriere Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri
Rulada din ceafa de porc cu umplutura de castraveti acri, ou si cascaval, condimentata cu boia dulce, nucsoara si cimbru.
Ingrediente
- 1 kg de ceafa de porc fara os;
- 300 g de castraveti acri;
- 100 g de cascaval;
- 1 lingurita de boia dulce;
- 100 ml de ulei;
- 1 lingurita de cimbru uscat;
- 1 ou;
- 1 varf de cutit de nucsoara macinata;
- 2 linguri de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rulada din ceafa de porc cu castraveti acri
- carnea se spala, se scurge de apa si se taie astfel incat sa se obtina o "foaie" de cca. 1 cm grosime, peste care se presara piper si sare;
- castravetii se taie cubulete, se storc bine de zeama si se amesteca intr-un castron cu pesmetul, oul, cascavalul ras, boiaua dulce, cimbrul si nucsoara;
- compozita obtinuta se intinde pe "foaia" din carne, apoi se ruleaza si se leaga cu ata alimentara;
- rulada se unge cu ulei si se da la cuptorul incins.
Mod de servire
Se serveste taiata felii, cu garnitura de conopida si morcovi fierti.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.