Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pui cu hrean si smantana
Aroma puternica de hrean innobileaza puiul fraged, intr-o gustare pe cat de usor de gatit, pe atat de gustoasa.
Ingrediente
- 2 kg carne de pui;
- 300 g de smantana;
- 150 g de legume;
- 100 g de ceapa;
- 200 g de hrean;
- 50 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Pui cu hrean si smantana
- puiul si legumele se pun la fiert si se spumeaza pana ce carnea se fierbe;
- hreanul se curata, se da prin razatoare si se amesteca cu smantana; se adauga si putina apa in care a fiert puiul;
- carnea se taie in bucati de 100 g, se aseaza pe o farfurie si se serveste cu hrean si smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.