Crenvursti in aluat
Crenvursti in aluat, un aperitiv simplu, dar gustos. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2017-04-30
1 vot
din Descriere Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare.
Ingrediente
- 750 g de carne de pasare;
- 250 g de ciuperci;
- 200 g de faina;
- 100 g de untura;
- 50 g de unt;
- 100 g de morcovi;
- 50 g de telina;
- 50 g de ceapa;
- 20 g de sare.
Mod de Preparare Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
- carnea se pune la fiert impreuna cu zarzavaturile, ceapa si sarea;
- faina se caleste putin in untura incinsa, amestecandu-se bine cu o lingura de lemn;
- ciupercile se ung cu unt, se amesteca toate intr-un vas si se pun si ele la calit;
- se sting apoi cu zeama strecurata (in care a fiert carnea); se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute;
- la final, carnea se acopera cu ciulama si se serveste pe un platou cu mamaliguta; se stropeste cu putin unt topit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.