Piept de curcan umplut cu loboda
Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Prajitura cu prune
Prajitura cu blat simplu si prune.
Ingrediente
- 500 g de faina;
- 200 g de zahar;
- 3 oua;
- 1 kg de prune;
- 1 pliculet de praf de copt;
- 100 g de zahar pudra.
Mod de Preparare Prajitura cu prune
- se spala prunele, li se scot samburii, apoi se taie si se lasa deoparte;
- ouale se bat cu smantana si zaharul, se adauga faina si praful de copt, iar compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina;
- deasupra se aseaza feliile de prune si se da prajitura la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute;
- cand e gata, se presara zaharul pudra si se taie felii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.