Budinca de cascaval
Budinca din cascaval, lapte si oua, pregatita la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Cheile DambovicioareiArges
- Biserica de lemn a manastirii Buna Vestire din CormaiaBistrita-Nasaud
- Crama Brancoveneasca (Pivnita Brancoveneasca) Izvoru DulceBuzau
- Rezervatia Naturala Pajistea cu narcise BatestiTimis
Articole recente
Bilete de Avion
Piept de curcan umplut cu loboda
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2014-07-31
2 voturi
din Descriere Piept de curcan umplut cu loboda
Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor.
Ingrediente
- 1 piept de curcan;
- 5 legaturi de loboda;
- 1 ou;
- 1 lingura de pesmet;
- 50 g de cascaval;
- 2 linguri de mustar;
- vin alb;
- ulei.
Mod de Preparare Piept de curcan umplut cu loboda
- loboda se fierbe, se toaca si se amesteca cu oul batut, pesmetul si o parte din cascavalul ras;
- pieptul de curcan se prepara ca pentru snitel, apoi se adauga un strat de mustar, unul de cascaval ras si unul de amestec de loboda;
- carnea se ruleaza apoi, se leaga fiecare bucata si se da la cuptor, cu putin ulei si vin alb.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.