Ciorba de praz cu afumaturi
Se serveste cu ardei iute. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Placinta dobrogeana cu dovleac
Placinta din dovleac copt inmiresmat cu vanilie si scortisoara.
Ingrediente
- 1 kg de faina;
- 5 kg de dovleac;
- 450 g de zahar tos;
- 100 g de zahat pudra;
- 300 g de untura;
- 100 g de unt;
- 200 ml de ulei;
- 2 oua;
- 10 g de scortisoara;
- 5 g de vanilie pudra;
- 40 g de sare.
Mod de Preparare Placinta dobrogeana cu dovleac
- din faina cu apa si un ou se face o coca;
- dovleacul se razuie si se pune intr-o tava la copt;
- dupa coacere, se amesteca cu zaharul tos, vanilia si scortisoara si se lasa sa se raceasca;
- coca se imparte ijn 16 parti egale si din fiecare se intinde cate o foaie;
- foile se ung cu unt si untura, apoi se presara cu dovleacul copt condimentat si se impaturesc in patru;
- bucatile de placinta se ung cu galbenus de ou, se pun intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor pentru 1 jumatate de ora;
- cand sunt gata, se presara cu zahar pudra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.