Budinca de broccoli
Budinca de broccoli cu smantana, iaurt, nucsoara si rosii cubulete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de praz cu afumaturi
Se serveste cu ardei iute.
Ingrediente
- 1 kg de praz;
- 300 g de costita afumata;
- 3 morcovi;
- 1 pastarnac;
- 100 g de fidea;
- 1 lingura de faina;
- 250 ml de suc de rosii;
- 250 ml de zeama de varza;
- 1 lingura de untura;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- leustean uscat;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de praz cu afumaturi
- prazul se curata si se toaca marunt, costita afumata se taie bucatele, apoi se pun la prajit in untura incinsa;
- morcovii si pastarnacul se curata, se dau pe razatoarea mare, se adauga peste costita, se calesc cateva minute impreuna, apoi se toarna 3 l de apa si se lasa la fiert;
- separat, se pune la fiert si zeama de varza;
- faina se rumeneste intr-o oala, se stinge cu sucul de rosii si se adauga in ciorba impreuna cu fideaua, cand a fiert zarzavatul;
- se mai lasa sa dea intr-un clocot, apoi se toarna zeama de varza, se potriveste de sare si se presara cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.