Ciorba moldoveneasca de burta
Ciorba de burta si rasol de vita, dreasa cu galbenusuri de ou batute cu otet si presarata cu leustean si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Placinta cu spanac si piept de pui
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2014-02-27
2 voturi
din Descriere Placinta cu spanac si piept de pui
Placinta cu umplutura de spanac, piept de pui, branza dulce, oua batute si usturoi.
Ingrediente
- 600 g de spanac;
- 500 g de piept de pui;
- 5 oua;
- 250 g de branza dulce sau urda;
- 500 g de foi de placinta;
- 100 g de unt sau margarina;
- 2-3 catei de usturoi sau 1 legatura de usturoi verde;
- 1/2 de legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Placinta cu spanac si piept de pui
- spanacul se spala, se opareste in apa usor sarata, apoi se scurge si se taie marunt;
- carnea se fierbe, dupa care se taie bucati si se trece prin masina de tocat;
- spanacul se amesteca cu 4 oua batute, usturoiul pisat, branza si carnea, sarandu-se dupa gust;
- foile de placinta se ung cu unt topit, apoi jumatate se suprapun intr-o tava unsa si ea cu unt, se adauga peste umplutura, instinsa uniform, iar deasupra restul de foi;
- foaia de deasupra se unge cu ou batut si se cresteaza din loc in loc, cu un cutit bine ascutit;
- placinta se coace in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 30 de minute, iar cand este gata, se presara cu patrunjel tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.