Antricot de vita banatean
O reteta banateana, care reuseste sa combine inspirat carnea de vita cu mazarea si ciupercile. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Placinta cu carne
Buna in toate ocaziile, usor de preparat si... repede te-a saturat!
Ingrediente
- 500 g de carne de vaca tocata;
- 1 kg de faina;
- 5 oua;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de otet;
- 2 linguri de smantana;
- ulei;
- sare.
Mod de Preparare Placinta cu carne
- se amesteca faina cu 3 oua, 3 linguri de ulei, otetul, un praf de sare si apa calduta, pana se obtine un aluat potrivit de moale;
- coca se framanta bine, se bate de masa si se rupe in 20 de bucati, care se rotunjesc in podul palmei si se aseaza pe o planseta presarata cu faina;
- se ung cu ulei, se acopera cu un vas cald asezat cu gura in jos si se lasa 20-30 de minute;
- separat, se pregateste un amestec din carnea de vaca, ceapa tocata, 2 oua, smantana, sare si piper;
- cele 20 de bucati de aluat se intind, iar jumatate din numarul de foi subtiate se aseaza intr-o tava unsa in prealabil;
- peste ele se pune umplutura, apoi restul de foi; se apasa usor marginile, astfel incat foile sa se lipeasca intre ele;
- se coace la foc potrivit.
Mod de servire
Se poate servi cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.