Pasta de sunca banateana
Pasta de sunca cu unt, smantana, boia, si piper, in aspic. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Antricot de vita banatean
O reteta banateana, care reuseste sa combine inspirat carnea de vita cu mazarea si ciupercile.
Ingrediente
- 1, 5 kg de antricot de vita;
- 300 g de ficat de porc;
- 250 g de mazare prefiarta;
- 300 g de ciuperci prefierte;
- 1 kg de faina;
- 200 ml de ulei;
- 300-400 ml de supa;
- 100 g de verdeata;
- 50 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Antricot de vita banatean
- antricoatele se portioneaza, se bat usor cu ciocanul, sa sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins; se scot apoi pe o farfurie;
- ceapa se taie marunt si se pune la calit in acelasi ulei;
- ficatul se taie julien, iar ciupercile cubulete; verdeata se toaca marunt;
- cand ceapa este rumenita, se adauga ficatul si carnea, apoi se sting cu supa;
- se adauga apoi si ciupercile cu mazarea si se mai lasa pe foc;
- la final, se potriveste de sare si se presara verdeata.
Mod de servire
Se serveste cu cartofi natur.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.