Ciorba de iepure
Ciorba de iepure cu vin rosu, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Balmos de Bucovina
Mancare tipic bucovineana, grasa si gustoasa, de abia te mai ridici de la masa.
Ingrediente
- 1 kg de malai;
- 2 l de smantana;
- 400 g de unt;
- 500 g de telemea;
- 1kg de cas proaspat.
Mod de Preparare Balmos de Bucovina
- se pun la fiert smantana si 200 g de unt, iar cand incep sa fiarba, se presara, putin cate putin, malaiul, amestecand continuu;
- branza se marunteste si se adauga fierturii, amestecandu-se pana totul e o mamaliga;
- se pune in farfurii si se adauga cas faramitat si bucatele de unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.