Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Budinca de cascaval
Budinca din cascaval, lapte si oua, pregatita la cuptor.
Ingrediente
- 400 g de cascaval;
- 4 oua;
- 4 linguri de faina;
- 400 ml de lapte;
- 150 g de unt;
- 4 linguri de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Budinca de cascaval
- faina se dizolva in lapte si se pune la fiert la foc mic, amestecand continuu, pana cand sosul alb se ingroasa;
- se adauga 125 g de unt si se mai lasa sa fiarba inca 1 minut;
- cascavalul se rade, iar albusurile se despart de galbenusuri si se bat spuma tare;
- cand sosul alb s-a racit, se incorporeaza treptat galbenusurile, jumatate din cantitatea de cascaval, spuma de albusuri, sare si piper dupa gust;
- se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas termorezistent, in care se toarna compozitia obtinuta si se presara restul de cascaval;
- vasul se introduce in cuptorul incins si se coace budinca timp de 25 de minute, la foc mijlociu, pana se rumeneste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.