Supa de conopida
Supa de conopida cu smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pasta de branza cu chimen
Pasta de branza cu chimen, in trei combinatii diferite: cu marar, cu ceapa verde si cu boia.
Ingrediente
- 300-400 g de telemea sau cas de oaie;
- 3 linguri de smantana;
- 1/2 lingurita de seminte de chimen macinate;
- 1 ceapa mica;
- 2-3 fire de ceapa verde;
- 1 legatura mica de marar;
- 1 lingurita de boia;
- sare.
Mod de Preparare Pasta de branza cu chimen
- ceapa se curata si se da pe razatoarea mica; la fel si branza;
- ceapa verde si mararul se toaca marunt;
- se amesteca apoi branza cu smantana, ceapa rasa, chimenul si sare dupa gust;
- dupa ce s-a omogenizat compozitia, se imparte in trei: o parte se amesteca cu mararul, o parte cu ceapa verde si o parte cu boia;
- cu aceste trei paste se ung fie felii de paine prajita, fie felii de castraveti, rosii, ardei.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.