Mar umplut la cuptor
Marul, un aliment- medicament, aflat la loc de cinste din cele mai vechi vremuri, crud sau copt in cuptor, ramane un dulce sanatos, delicios si aromat pentru fiecare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa de conopida
Supa de conopida cu smantana.
Ingrediente
- 1 conopida;
- 1/2 lingura de unt;
- 1 lingura de faina;
- 1 galbenus crud;
- 2 linguri de smantana;
- sare.
Mod de Preparare Supa de conopida
- conopida se fierbe in 3 l de apa cu sare, timp de 10-15 minute, apoi se scoate, fara a se arunca apa;
- se desfac cateva buchetele din conopida si se pun deoparte;
- intr-o tigaie se topeste putin untul, se adauga faina si cand s-a rumenit usor se stinge cu 2-3 cesti de apa si se lasa sa dea in clocot;
- conopida ramasa se trece prin sita si se amesteca cu sosul alb si cu zeama in care a fiert; se pune pe foc si se mai fierbe putin; din cand in cand, se ia cu o lingura stratul de unt care se ridica;
- galbenusul se bate cu smantana si se pune in supa cand s-a luat de pe foc;
- se potriveste de sare si se adauga buchetelele de conopida pastrate.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.