Crap umplut cu ciuperci
O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papara ca la Galati
Papara din franzela, cu smantana, branza si unt.
Ingrediente
- 250 g de paine (franzela);
- 300 ml de lapte;
- 3-4 oua;
- 200 g de telemea sau branza de burduf;
- 100 g de unt;
- 250 g de smantana.
Mod de Preparare Papara ca la Galati
- se taie franzela (de preferinta, mai veche de o zi, astfel incat sa poata fi taiata si inmuiata mai usor) in felii de 1 cm grosime, care se pun intr-un vas larg;
- telemeaua se da pe razatoarea mare sau se taie in felii subtiri;
- ouale se bat cu laptele si amestecul obtinut se toarna peste feliile de paine; dupa ce franzela a absorbit lichidul, se aseaza feliile intr-un vas termorezistent, intercalandu-le cu smantana, felioare de branza si de unt; stratul de deasupra trebuie sa fie branza, unt si smantana;
- se introduce vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 20-25 de minute; cand preparatul s-a rumenit, se scoate vasul si se lasa sa se raceasca pentru 10 minute, apoi se portioneaza papara.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.