Placinta din carnaciori
Placinte cu carnaciori picanti, ceapa, oua si verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crap umplut cu ciuperci
O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii.
Ingrediente
- 1 crap de aprox. 2 kg;
- 200 g de ceapa;
- 200 g de miez de paine;
- 100 ml de lapte;
- 50 g de lapti de peste;
- 200 g de ciuperci;
- 50 g de usturoi uscat;
- 50 g de pesmet;
- 2 oua;
- 200 ml de vin;
- 150 g de unt;
- 150 g de sare;
- 10 g de piper;
- 1 legatura de patrunjel verde.
Mod de Preparare Crap umplut cu ciuperci
- ceapa se taie fin si se inabuse, painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar laptii de peste se sfarama cu furculita;
- ciupercile se taie felii si se inabuse in unt;
- un ou se fierbe si se toaca marunt;
- patrunjelul se toaca si el;
- se amesteca apoi toate acestea: ceapa, miezul de paine, laptii, patrunjelul, ciupercile, oul fiert si unul intreg, usturoiul, piperul si putin pesmet, iar cu amestecul obtinut se umple pestele si se coase;
- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu unt, se toarna deasupra vinul si se lasa la rumenit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.