7,297 oferte
3,178 obiective

Crap umplut cu ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-28
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Crap umplut cu ciuperci

O reteta speciala tipica Deltei Dunarii, sofisticata si cu care sigur reusiti sa va impresionati musafirii.

Ingrediente

  • 1 crap de aprox. 2 kg;
  • 200 g de ceapa;
  • 200 g de miez de paine;
  • 100 ml de lapte;
  • 50 g de lapti de peste;
  • 200 g de ciuperci;
  • 50 g de usturoi uscat;
  • 50 g de pesmet;
  • 2 oua;
  • 200 ml de vin;
  • 150 g de unt;
  • 150 g de sare;
  • 10 g de piper;
  • 1 legatura de patrunjel verde.

Mod de Preparare Crap umplut cu ciuperci

  • ceapa se taie fin si se inabuse, painea se inmoaie in lapte si se stoarce, iar laptii de peste se sfarama cu furculita;
  • ciupercile se taie felii si se inabuse in unt;
  • un ou se fierbe si se toaca marunt;
  • patrunjelul se toaca si el;
  • se amesteca apoi toate acestea: ceapa, miezul de paine, laptii, patrunjelul, ciupercile, oul fiert si unul intreg, usturoiul, piperul si putin pesmet, iar cu amestecul obtinut se umple pestele si se coase;
  • se aseaza apoi intr-o tava unsa cu unt, se toarna deasupra vinul si se lasa la rumenit.

+ adauga comentariu pentru Crap umplut cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania