Tochitura moldoveneasca
Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papadie banateana
Salata de cartofi cu frunze de papadie.
Ingrediente
- 800 g de cartofi;
- 2 farfurii de frunze de papadie;
- 80 g de unt;
- 2 linguri de otet;
- 80 ml de ulei;
- 1 legatura de patrunjel;
- boia de ardei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Papadie banateana
- se curata cartofii, se spala, se taie in felii si se pun la fiert;
- dupa ce se inmoaie, se amesteca cu papadia spalata si taiata in fasii, patrunjelul ales si facut pasta, sarea, piperul si boiaua;
- se prepara un sos din untul incins amestecat cu ulei si otet, care se toarna peste salata; se serveste abia dupa ce s-a racit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.