7,297 oferte
3,178 obiective

Oua umplute cu pasta de ansoa

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Oua umplute cu pasta de ansoa

Oua umplute cu pasta de ansoa, un aperitiv deosebit, usor de preparat.

Ingrediente

  • 8 oua;
  • 100 g fileuri de ansoa;
  • 50 g de unt;
  • boia de ardei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Oua umplute cu pasta de ansoa

  • se fierb ouale foarte tari si se taie in jumatati; se scot galbenusurile, se piseaza si se freaca bine cu untul, fileurile de ansoa, sare si piper;
  • cu compozitia obtinuta, se umplu jumatatile de albus;
  • se presara cu boia de ardei.

+ adauga comentariu pentru Oua umplute cu pasta de ansoa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania