7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Scoarta de migdale hacuite

Scoarta de migdale hacuite

Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai i ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Muschi de vita cu sos de branza

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-26
8.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi de vita cu sos de branza

Muschi de vita cu ciuperci si ceapa, in sos de branza cu smantana si coniac.

Ingrediente

  • 400 g de muschi de vita;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 ceapa rosie;
  • 1 catel de usturoi;
  • 100 g de ciuperci felii din conserva;
  • 2 linguri de coniac sau whiskey;
  • 150 ml de smantana;
  • 100 g de branza cu mucegai;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza

  • carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust;
  • ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt;
  • bucatile de carne se inabusa cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti, apoi se scot din vas;
  • se adauga untul ramas si, pentru 2-3 minute, se inabusa ceapa, ciupercile scurse si usturoiul;
  • dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul (sau whiskey-ul) diluat cu putina apa, lasand apoi sa fiarba acoperit, pana cand se inmoaie si carnea;
  • bucatile de muschi se scot din nou din vas, incorporandu-se in sos smatana si branza; se amesteca energic;
  • sosul se condimenteaza dupa gust.

Mod de servire

Se serveste proaspat preparat.

+ adauga comentariu pentru Muschi de vita cu sos de branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania