Castraveti cu smantana
Castravetii cu smantana se servesc fierbinti. Desi este o delicatesa munteneasca pregatita doar cu legume, gustul bogat aromatizat va fi dat de condimente si verdeturi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Scoarta de migdale hacuite
Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai in cuptoriu
si apoi le pui in calup.
*dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* litra - unitate de masura pentru greutati, egala cu 100 dramuri;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.
Ingrediente
Mod de Preparare Scoarta de migdale hacuite
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.